Terug naar overzicht

Home of ideas

blog by
Jaimy Logo

Je badkamer kan een facelift gebruiken? Of je bent op zoek naar originele ideeën? Geef je badkamer een persoonlijke én opvallende touch met één van onze 5 tips. Combineren mag natuurlijk ook!

Tegeltje tegeltje aan de wand

tegels idee badkamer

Een paar kleurrijke tegels volstaan om je de badkamer al een opvallende look te geven. Je kan bijvoorbeeld witte en zwarte tegels combineren in een opvallend patroon. Maar ook flashy gekleurde tegels, of oversized met een kleurrijke print doen het vandaag goed. Of misschien hou je de muren liever sober, en zie je meer in een opvallende vloertegel?

Een koperen kraan of douchekop

koper kraan badkamer

Wat dacht je bijvoorbeeld van een koperen kraan? Bijzonder mooi in combinatie met een donkere wastafel, of donkere tegels in de douche! Kranen, mengkranen en douche-installaties zijn vandaag vaak heuse designstukken.

Kurkdroog: hout

hout kurk vloer badkamer

Hout of kurk in de badkamer? Natuurlijk! Behandeld hout is namelijk perfect bestand tegen vocht, en net zo onderhoudsvriendelijk als tegels. Hét grootste argument pro hout of kurk: de warme uitstraling, letterlijk en figuurlijk. Een trend die kwam overwaaien uit de Scandinavische spa/sauna en vandaag niet meer is weg te denken!

Black = the new white

Zwart is helemaal terug van nooit weggeweest. Zwarte, watervaste verf laat zich combineren met vrijwel alle soorten materialen en kleuren: hout, kurk, email, koper,… Ook matzwarte kranen zijn vandaag een boomende trend, in de plaats van de klassieke chromen exemplaren. Ontdek onze prijsgids voor schilderwerk per vierkante meter.

Battle: beton vs natuursteen

Beton of natuursteen? Klinkt als een hartverscheurende keuze voor het één of het ander. Maar niets is minder waar. Het contrast tussen beton en natuursteen levert een prachtig contrast. Het brengt balans tussen strak en organisch, tussen modern en organisch.

Nieuwe badkamer renoveren of installeren? Op zoek naar advies over douche, inloopdouche, ligbad,...? Contacteer één van onze experts!

Vraag nu een gratis offerte

Gerelateerde artikels