Terug naar overzicht

Home of ideas

blog by
Jaimy Logo

Tijdens de Milaan Design Week, de jaarlijkse hoogmis van het interieurdesign, vielen enkele nieuwe en frisse kleuren op. Vooral de luxueuze mediterrane kleuren springen in het oog.

Enkele opvallende zachte tinten zien we telkens terugkeren in trendy woonkamers, keukens en badkamers. De ene keer als hoofdkleur, een ander keer als contrastkleur of als finishing touch.

We zetten hier al even de meest in het oog springende kleuren voor 2020 op een rijtje:

1. Champagne

Champagnekleurige interieurs zijn helemaal terug van een tijdje weggeweest. Het is een rustgevende kleur die zich vlot laat combineren met zwart, groen en beige. Bovendien erg dankbaar om te verlichten.

2. Mint en neo-mint

Erg fris, net zoals de smaak van munt. Past helemaal in de geweldige boom van frisse pastelkleuren de jongste jaren. Erg populair als pittig accent in patio, keuken of badkamer.

3. Kurkuma en mosterdgeel

Spice up your life met mellow yellow! Kurkuma en mosterdgeel: klinkt gedurfd, maar kan amper misgaan. Heel dankbaar in ruimtes met veel natuurlijk licht. Perfect om te combineren met grote planten.

4. Cantaloupe

Cantloupe jaagt je feelgood-factor meteen de hoogte in, met dit zuiders-zomerse kleurtje dat wat neigt naar perzik-kleur. Minder flashy dan opvallend oranje, maar een stuk rustgevender.

5. Living coral

een perfecte afsluiter van dit rijtje. En misschien wel de ultieme tip om je huiskamer een warme, intieme touch te geven. Ergens tussen oranje en roze, met een zuiderse vintage-feel.

Ontdek ook onze uitgebreide prijsgids voor professioneel schilderwerk per vierkante meter?

Vraag nu een gratis offerte

Bron: Italian Bark

Gerelateerde artikels