Jaimy homepage hero image

Sanitair, afvoer of toilet verstopt? Onze loodgieter helpt je uit de nood

Onze technieken

  Krachtpomp of zuignap

  Dankzij een krachtpomp kan de loodgieter relatief eenvoudig een hardnekkige verstopping ongedaan maken in douche, bad of een lavabo.

  Buisreinigingsspiraal

  Met een flexibele reinigingsspiraal kan onze loodgieter de sifon of afvoerbuis reinigen en opnieuw vrijmaken. Een effectieve methode.

  Rioolrat

  Een rioolrat met hoge druk is ideaal om diepere verstoppingen in afvoer- of rioolbuizen te verhelpen, zonder schade aan te richten.

Meest voorkomende verstoppingen

  Ontstoppen van gootsteen of lavabo

  De afvoer van een gootsteen of lavabo raakt soms verstopt door een opeenhoping van vuil (haren, zeep, olie,...) in de sifon. Erg vervelend, maar gelukkig vaak snel te verhelpen!

  WC of sanitair ontstoppen

  WC-papier of hygiënische producten kunnen de afvoer van een toilet volledig blokkeren. Indien het probleem zich herhaalt, kan een camera-inspectie uitkomst bieden.

  Ontstopping van afvoer of buizen

  Na jarenlang gebruik kan een buis of afvoer langzaam dichtslibben, verslijten of gaan lekken. Dat resulteert in verstopping of een erg onaangename geur.

Maak een afspraak met een professional, in 3 stappen

1

Plaats gratis je aanvraag

Vul vrijblijvend het formuliertje bovenaan de pagina in.

2

Wij nemen contact met je op

Om een afspraak te maken met een loodgieter die stand-by is.

3

De loodgieter komt bij je langs

Je betaalt een vaste prijs, na de interventie.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Snelle en efficiënte interventie: onze experts zijn uitgerust met het nodige materieel om de meest voorkomende problemen te verhelpen. Ze zijn snel ter plaatse en hebben ervaring met het snel opsporen van een verstopping. Na het oplossen van het probleem, geven ze graag advies om een herhaling in de toekomst te vermijden.
 • Kostprijs 180€, inclusief btw.
 • Inbegrepen in het standaardtarief: het eerste werkuur en de transportkosten (op gewone werkdagen), standaard ontstoppingsmaterieel.
 • Niet inbegrepen in het standaardtarief: camera-inspectie, legen van de septische tank, interventies 's nachts of in het weekend, bijkomende werkuren.
 • Gecertificeerde loodgieters: alle Jaimy-loodgieters werken met zorg en nauwkeurigheid. Indien het probleem niet kan opgelost worden, zal de loodgieter het issue analyseren, om het vervolgens met jou te bespreken. Indien extra werken nodig zijn om het probleem te verhelpen, kan de loodgieter voor jou een offerte opmaken.

Wat vertellen onze klanten?

Meer dan 30.000 tevreden klanten