Onze loodgieters zijn er om jou te helpen

service.


Voor alle soorten loodgieter werkzaamheden kan je rekenen op de professionals van Jaimy! Allemaal voor een vaste prijs. Snel, handig en transparant!

De meest gevraagde herstellingen

  Lekkende kraan vervangen vanaf € 99

  Bel snel de loodgieters in Jaimy om te voorkomen dat je rekening explodeert. Het kan zijn dat de afdichting is afgesleten door kalkaanslag, maar de oorzaak kan ernstiger zijn.

  Toilet of gootsteen ontstoppen vanaf € 180

  Onze loodgieters ontstoppen je toiletten of gootstenen snel dankzij hun professionele uitrusting: hydro-cleaner, vacuümpomp, elektrische fret, video-inspectiecamera van de leidingen...

  Ontkalken van leidingen vanaf €159

  Kalkaanslag kan leiden tot stank, of erger nog, verstopte leidingen. Doe een beroep op de loodgieters van Jaimy om onaangename verrassingen te voorkomen!

Boek een loodgieter in 3 stappen

1

Plaats gratis je aanvraag

Vul vrijblijvend het formuliertje bovenaan de pagina in.

2

Wij nemen contact met je op !

Om een afspraak te maken met een elektricien die stand-by is.

3

De elektricien komt bij je langs

Je betaalt een vaste prijs, na de interventie.

Wat kan je verwachten van een Jaimy professional?

 • Snelle en efficiënte interventie: Jaimy's professionals zijn uitgerust met het juiste materiaal om alle kleine loodgietersproblemen op te lossen. Zij grijpen snel in en beschikken over de deskundigheid om oplossingen op korte en lange termijn voor te stellen. 
 • De prijs is inclusief : Reiskosten en interventie tijdens werkdagen. Reserveonderdelen zijn niet inbegrepen.
 • Gecertificeerde professionals tot uw dienst: Elke Jaimy professional werkt met zorg en nauwkeurigheid. Als hij aankomt, beoordeelt hij de situatie. Als het oplossen van het probleem meer werk vereist dan verwacht, zal de vakman u een gedetailleerde raming geven voordat hij met het werk begint.

Wat vertellen onze klanten?

Meer dan 30.000 tevreden klanten

Zoek én vind een betrouwbare vakman, via Jaimy!