Lekdetectie en schade indienen bij je verzekering regel je op één plek

service.


Je schadedossier is in veilige handen!

  Bespaar tijd en moeite

  Het inschakelen van een lekdetectiespecialist voor een inspectie bespaart tijd en moeite. Deze specialisten, die ervaring hebben met verzekeringsdossiers en vaak samenwerken met verzekeringsmaatschappijen, kunnen je moeiteloos door het proces begeleiden. Ze vereenvoudigen de communicatie met je verzekeraar en zorgen ervoor dat alles, van het opsporen van de lekkage tot het aanleveren van de benodigde documentatie voor je schadeclaim, correct en efficiënt verloopt.

  Professionele expertise

  Lekdetectiespecialisten zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring. Ze beschikken over diepgaande kennis van detectiemethoden, lekredenen en de bijbehorende herstelkosten. Door een specialist in te schakelen, maak je gebruik van hun expertise om de lekbron nauwkeurig te vinden en de reparatiekosten te schatten. Dit leidt tot een doeltreffende aanpak, waardoor je onnodige schade en kosten in de toekomst vermijdt.

  Nauwkeurige schadebeoordeling

  Lekdetectiespecialisten zijn in staat om de aard en omvang van een lek nauwkeurig te beoordelen. Ze kunnen vaststellen of een eenvoudige reparatie volstaat of dat er meer ingrijpende maatregelen nodig zijn. Dit garandeert dat de rapportage die je aan je verzekeraar voorlegt zowel accuraat als representatief is voor de benodigde herstelwerkzaamheden. Dit is cruciaal voor een vlotte verwerking van je schadeclaim.

  Voldoet aan de normen

  Lekdetectie deskundige zijn goed ingelicht over de actuele normen en regelgeving met betrekking tot waterleidingen en bouwconstructies. Ze zorgen ervoor dat zowel de lekdetectie als de eventuele herstelwerkzaamheden aan de wettelijke veiligheidsnormen voldoen. Dit zorgt ervoor dat het uitgevoerde werk aan de kwaliteitsstandaarden beantwoordt en helpt toekomstige problemen te voorkomen. Zo blijven je woning of bedrijfspand veilig en goed beschermd tegen waterschade.

  Volledig verslag

  Bij een inspectie door een lekdetectiespecialist ontvang je uitvoerige documentatie over de exacte locatie en kenmerken van het lek, de noodzakelijke reparatiemaatregelen en de geschatte kosten. Deze gedetailleerde documentatie speelt een essentiële rol bij het indienen van een verzekeringsclaim. Het biedt je verzekeraar alle nodige informatie voor een accurate beoordeling van de claim en bevordert een snellere afhandeling. Dit draagt bij aan een vlotte en doeltreffende regeling van de schade.

De meest gestelde vragen over Lekdetectie

Vermijd gedoe en vertrouw op een expert!

Lekdetectie & reparatie wordt zo goed als volledig terugbetaald door jouw verzekeraar!

Lekdectie in 3 eenvoudige stappen

1

Kies een datum en ontvang een bevestiging per e-mail

Vul het bovenstaande contactformulier in en selecteer een datum. Je ontvangt onmiddellijk een bevestigingsmail met de contactgegevens van de lekdetectie-expert.

2

De lekdetectiedeskundige komt de schade inspecteren

De expert observeert de schade en bepaalt het rapport van het lek. De kosten van de interventie worden rechtstreeks aan de expert ter plaatse betaald.

3

Het rapport is gevalideerd

De expert stuurt de rapport naar jouw verzekeringsmaatschappij. Je kunt dit ook zelf doen.

Wat vinden onze klanten?

Meer dan 30.000 tevreden klanten

Jaimy wordt uw vertrouwde tussenpersoon voor kwaliteitsverzekeringsoffertes!