Vraag nu jouw offerte aan voor glasbreuk

Herstelling of vervanging van jouw beglazing

service.


Je schadedossier is in veilige handen!

  Bespaar tijd en moeite

  Een glaszetter inschakelen om een offerte op te stellen bespaart je tijd en moeite. Glaszetters zijn het gewoon om met schadedossiers in glasbreuk om te gaan en daarvoor samen te werken met verzekeringsmaatschappijen. Ze kunnen je door het proces loodsen, de communicatie met je verzekeraar vergemakkelijken en ervoor zorgen dat alles correct en efficiënt verloopt.

  Professionele expertise

  Glaszetters zijn opgeleide en ervaren professionals op het gebied van beglazing. Ze hebben een grondige kennis van de verschillende soorten glas, de kenmerken en eventuele kosten. Als je een glaszetter inschakelt, profiteer je van hun expertise om de schade nauwkeurig vast te stellen en de kosten van herstelling of vervanging in te schatten.

  Nauwkeurige schadebeoordeling

  Glaszetters kunnen een nauwkeurige diagnose stellen van de schade aan je glas. Ze kunnen bepalen of het glas kan worden hersteld of dat het volledig moet worden vervangen. Dit zorgt ervoor dat de offerte die je aan je verzekeringsmaatschappij geeft accuraat is, en de benodigde reparaties weergeeft.

  Voldoet aan de normen

  Glaszetters zijn bekend met de huidige normen en voorschriften voor beglazing. Ze kunnen ervoor zorgen dat de herstelling of vervanging voldoet aan de wettelijke veiligheidsvereisten. Dit zorgt ervoor dat het uitgevoerde werk voldoet aan de kwaliteitsnormen en helpt mogelijke problemen in de toekomst te voorkomen.

  Volledig verslag

  Wanneer een glaszetter een offerte opmaakt, levert hij gedetailleerde documentatie over de staat van het beschadigde glas, de vereiste reparaties en de bijbehorende kosten. Deze uitgebreide documentatie is essentieel bij het indienen van een schadedossie. Het voorziet je verzekeraar van alle informatie die nodig is om de schade in uw dossier goed te beoordelen en het te proces te versnellen.

FAQ Glasbreuk

Vermijd gedoe en vertrouw op een expert!

Offerte, reparatie of vervanging van uw beschadigde ramen in 3 eenvoudige stappen

1

Kies een datum en ontvang een bevestiging per e-mail

Vul het bovenstaande contactformulier in en selecteer een datum. U ontvangt onmiddellijk een bevestigingsmail met de contactgegevens van de glaszetter.

2

De glaszetter neemt contact op en stelt een nauwkeurige en complete offerte op.

De expert stuurt de offerte naar uw verzekeringsmaatschappij. Je kunt dit ook zelf doen.

3

De offerte is gevalideerd

Zodra jouw verzekeringsmaatschappij de schatting heeft goedgekeurd, zal de glaszetter het gebroken glas repareren/vervangen.

Wat vinden onze klanten?

Meer dan 30.000 tevreden klanten

Jaimy wordt uw vertrouwde tussenpersoon voor kwaliteitsverzekeringsoffertes!