Jaimy Logo

Installeer een

Elektrische laadpaal

thuis of op het werk

Op maat van jouw elektrische wagen.

Voordelen van een eigen laadstation

 • Comfortabel & snel opladen

  Opladen via een gewoon stopcontact gaat heel traag. Een eigen laadpaal of laadstation heeft een veel hogere capaciteit, zodat je snel én veilig kan opladen.

 • Combineerbaar met thuisbatterij/zonnepanelen

  Ideaal voor wie het maximum uit z'n zonnepanelen wil halen. Rijden op goedkope, groene stroom is de toekomst!

 • Economisch

  Thuis opladen is goedkoper dan via een publiek laadpunt. Bovendien kan je de verbruikte stroom inbrengen voor terugbetaling door de werkgever.

Advies of een gratis offerte in 3 stappen

 • 1.

  Laat vrijblijvend je contactgegevens achter

  Vul gratis het formuliertje bovenaan deze pagina in.

 • 2.

  Max. 3 installateurs nemen contact met je op

  Wij matchen je vraag met installateurs uit jouw regio.

 • 3.

  Ontvang gratis offertes

  Kies vrijblijvend de installateur met beste aanbod.

FAQ

 • Een elektrische wagen opladen via het gewone stopcontact (en zonder laadpaal) is aan het verdwijnen. Omdat het opladen langer duurt, het is minder veilig én het kost meer elektriciteit. Het gebruik van een eigen oplaadstation of wallbox wordt vandaag daarom aanbevolen door alle fabrikanten van elektrische auto's.
 • Een enkelfasige laadpaal met 'dynamic load balancing' is vandaag de meest interessante optie voor wie een gemiddeld aantal kilometers aflegt. Via een laadpaal kan de elektrische wagen tot 50% sneller opladen. Via dit systeem vermijd je dat het elektrisch netwerk gaat overbelasten, als je bijvoorbeeld de wasmachine aanzet. De laadpaal kan het laden automatisch en in realtime gaan sturen, op basis van je verbruik en de meest gunstige elektriciteitstarieven.
 • Via een driefasig oplaadsysteem kan je 3 tot keer zo snel opladen. Zo kan je in 3 à 6 uur de batterij volledig opladen. Driefasig opladen gebeurt middels een verzwaarde aansluiting op het elektriciteitsnet, en is geschikt voor de meest recente/sportieve elektrische modellen. Zo'n driefasig systeem brengt wel extra kosten met zich mee.
 • Thuis de elektrische wagen opladen is ideaal voor eigenaars van zonnepanelen. Zeker nu de terugdraaiende teller voor zonnepanelen is afgeschaft en je best zoveel mogelijk zonnestroom zélf gaat verbruiken. Ook de combinatie van zonnepanelen met een thuisbatterij wordt steeds interessanter!
 • Conclusie: met een eigen laadpaal thuis gaat het opladen slim, snel & efficiënt. En je betaalt minder elektriciteitskosten! meer weten

Zij vonden een laadpaal-installateur via Jaimy:

 • Mike

  Eeklo

  "Zelf ben ik niet zo technisch aangelegd, dus de moed zakte me wat in de schoenen bij de zoektocht naar een laadpaal. Ik wist niet of mijn huidige elektrische installatie zou volstaan voor het opladen van elektrische wagen. Gelukkig vond ik via Jaimy een installateur die me snel en accuraat kon adviseren!"

 • Jennifer

  Brasschaat

  "Elektrisch rijden is zalig! Maar onze elektriciteitsfactuur was dat iets minder, bij onze vorige hybride auto die je kon opladen via het gewone stopcontact. Nu hebben we een Tesla, met een eigen laadstation. Het gaat véél sneller, en we betalen véél minder elektriciteit. Erg tevreden van de installateur via Jaimy!"

Meer dan 30.000 tevreden klanten

Jaimy is dé Belgische referentie voor het vinden van een erkend vakman.